TESTIMONIALS

“I still remember the first time I bought Sweets O Treats cake in a Pop Up Bazaar, it was a Red Velvet Cheese Cake.. Kid you not, it was and still the best red velvet cheese cake I’ve ever eaten! Since then, Sweets O Treats has always been my go to cake shop to get any cake for anyone! I also made good friends with the owner which made me learned several more amazing things about them!”

Laura Angelia

Food Blogger

“Designnya top gak mainstream… simple but elegant.. worth it banget dengan harganya.. ownernya jg sabar membantu kalo bingung mau design yang gimana…

William Hondokusumo

Food Photographer

“Kalo orang dikasi sweets o treats pasti merasa puas namun tidak berlebihan. Sebab dibalik setiap gigitan tersimpan perpaduan antara teknik dan seni.”

Indra Pramujito

“Cookie cake of sweets_o_treats is quite delicious, crunchy and the cream is soft, not too sweet that fits our taste. The design and flower decoration are extremely appealing showing elegant touch. The ingredients have high quality premium class. Besides, the other types of cakes like macarons, mousse cakes, cupcake, carrot cake, tiramisu and choc obsession cake which become my favorite and my family’s favorite. Choco chip cookie becomes my mom’ favorite in which can arise her appetite to eat.”

Jenny Rosita

Dosen, Universitas Ciputra

“Setiap pesen kue ga tau kenapa selalu kepikiran sama sweets-o-treats, mungkin karena selain cakenya cantik yang punya juga cantik. Dan terutama cake disini tuh banyak banget varian, hampir setiap stalking IG-nya mereka selalu bikin menu baru yang unik dan menarik sehingga selalu pengen cobain. Sehabis cobain pasti jadi ketagihan terus, karena kreasi mereka selalu yang terbaik. Semua cake dibuat dengan maksimal, disesuaikan rasa maupun texture yang seharusnya, bahan dipastikan selalu segar dan premium. Mereka pun menawarkan service yang sangat memuaskan, ramah, sangat bertanggung jawab dan ontime. Two thumbs up! Keep up the good work!”

Amanda Kohar

Foodies

View All of Our Products